De baasjes vertellen deel 2

Geplaatst op Geupdate op

Pamela over Harrie

Augustus 2012 kwam Harrie in ons leven. Wij dachten een lieve en sociale hond te kopen. Helaas eenmaal thuis was hij het tegenovergestelde. Het heeft ons heel wat bloed, zweet en tranen gekost om hem te krijgen waar we nu zijn en wat zijn we trots!! Harrie doet het super bij de paarden, de agility en de flyball. We zouden nooit meer zonder de knappe man kunnen. Harrie is nu de lieve, enthousiaste, spontane en leergierige hond die we dachten te kopen met een liefde voor ballen.

(1) Pamela & Harrie

Paulien over Rocky

Rocky kwam bij mij als pup van 12 weken. Een echte werker, hij was tenslotte van de schaapherder..
Heerlijk hondje, een echte puber in zn pubertijd, maar vooral een eerlijke will to please. Zolang hij maar voor mij mag “werken” is hij dolgelukkig.
Na een aantal basis cursussen hebben we een beetje uitgezocht wat we alletwee leuk vinden om te doen. Bij de schaapjes nog niet, misschien volgend jaar, maar we hebben nu samen ons hart verloren in de Dog Frisbee. Wat hebben we daar samen een plezier in! En wat leert Rocky super snel!
Ik hoop nog heel lang plezier met Rocky te hebben en heerlijk van hem te mogen genieten!

(4) Paulien & Rocky

Cecilia over Storm

Storm is een fantastische hond met erg veel drive en will to please. Hij is echt door en door Border Collie: alles draait voor hem om werken voor de baasjes. Hij zou voor ons door het vuur gaan. Zijn favoriete bezigheden zijn behendigheid, balletje en frisbee. Zolang er maar sprake is van actie!

Storm & his people

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s